0010.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулось сім сумчан, зокрема, три звернення заявників стосувались поліпшення умов проживання.

Один із сумчан, який звернувся до міського керівництва з цього приводу має статус інваліда війни ІІ групи. У зв'язку з цим Володимир Войтенко надав доручення директорам департаментів соціального захисту населення та забезпечення ресурсних платежів Тетяні МАСІК та Юрію КЛИМЕНКУ опрацювати питання та вжити заходів з його вирішення. Також, з цього ж питання, Юрію Клименку було надано доручення надати відповідь по суті звернення заявнику – учаснику війни в Республіці Афганістан

Начальнику управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолію ДОВБНІ було надано доручення надати обгрунтовану відповідь з питання визначення законності двох сараїв та влаштування надбудови до гаражу на території домоволодіння за адресою: вул. Івана Кавалерідзе, з яким звернувся один з сумчан.

Ще одна мешканка Сум звернулась до першого заступника міського голови з проханням провести капітальний ремонт дороги в районі житлового будинку по вул. Праці. З цього приводу Володимир Войтенко доручив начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ виїхати на об'єкт, вивчити ситуацію та надати пропозиції щодо подальших дій.
Окрім цього, двом заявникам, які звернулись з питань поліпшення умов проживання та приватизації житлового будинку, було надано роз'яснення під час особистого прийому.