006.jpg

Виконавчим комітетом проводяться електронні консультації з громадськістю/прийом пропозицій до проведення громадських слухань щодо проекту міського бюджету на 2019 рік та проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2019 рік та основних напрямів розвитку на 2020–2021 роки.

Проекти документів розроблені департаментом фінансів, економіки та інвестицій.

19 листопада вони були оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради в розділі «Документи/Проекти документів/Проекти рішень Сумської міської ради» https://www.smr.gov.ua/uk/dokumenti/proekti-dokumentiv/proekti-rishen-sumskoji-miskoji-radi/2018-mr-p.html

Пропозиції та зауваження до цих проектів приймаються з 22 листопада по 6 грудня (до 17:15) шляхом заповнення онлайн-форм.

При наданні пропозиції потрібно вказати ПІБ, електронну пошту, контактний телефон, адресу, далі – обрати необхідний розділ, викласти короткий опис пропозиції, зазначивши адресу об’єкту (за необхідності).

До розгляду не приймаються пропозиції, які мають неконкретний характер, містять ненормативну лексику, наклепи, образи, суперечать чинному законодавству України.

Результати проведення громадського обговорення проектів документів будуть оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради (сторінка «Громадське обговорення») у визначений чинним законодавством термін.

Нагадаємо, що такі електронні консультації у Сумах проводяться щороку з 2015 року.