002.jpg

Виконавчий комітет ухвалив рішення про скасування наданих управлінням містобудування та земельних відносин містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки по вул. Засумська біля школи № 12.

Під час засідання заслухали всі сторони конфлікту, заступника міського голови Віру МОТРЕЧКО, а також керівників профільних структурних підрозділів міської ради.

Кожен наголошував на тому, що дане питання потрібно вирішувати і у відповідності до діючого законодавства.

Після ґрунтовних обговорень виконавчий комітет вирішив скасувати містобудівні умови та обмеження від 3 жовтня 2013 № 959/11.01-15 забудови земельної ділянки площею 0,06 га по вул. Засумська, 3/1.

Також Управлінню державного архітектурно-будівельного контролю доручено подати Держархбудінспекції інформацію, необхідну для внесення відповідних даних до єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів.

«Я розумію ситуацію, що є право власності у підприємця, але ми далі будемо проводити з ним перемовини, можливо щодо надання іншої земельної ділянки. Коли школи та садочки позбавляють територій – це неправильно. Сьогодні ми навпаки повинні повертати об’єкти, що були забрані раніше у громади», – наголосив міський голова Олександр ЛИСЕНКО.