003.jpg

Виконавчий комітет сьогодні під час чергового засідання ухвалив рішення по чотирьох петиціях сумчан, розміщених на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій».

Так «міський уряд» підтримав петицію Андрія КИСІЛЯ щодо створення у міській клінічній лікарні № 4 належних умов, доручивши відділу охорони здоров’я до 15 жовтня розробити, з обов’язковим проведенням консультацій з автором петиції, заходи на вирішення порушеного питання. Цей же структурний підрозділ визначили відповідальним за вжиття відповідних заходів, виконання яких контролюватиме профільний заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

Розглянувши електронну петицію Михайла ПСАРЬОВА щодо закриття нічного розважального клубу «Луна», виконавчий комітет вирішив підтримати її в частині вжиття відповідних заходів для зменшення незручностей жителям прилеглих будинків. Разом із тим доручив відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів провести роз’яснювальну роботу з керівництвом закладу щодо додержання встановлених правил здійснення господарської діяльності. Також він має надати письмові рекомендації щодо вчинення дій, спрямованих на захист прав жителів прилеглих будинків. Про викладені в петиції обставини та результати її розгляду структурний підрозділ має повідомити органи державного нагляду (контролю) та автора петиції.

Погодились члени «міського уряду» й з Володимиром ШЕВЧЕНКОМ, котрий висловився за заборону паління і вживання алкогольних напоїв на дитячих майданчиках. За наслідками розгляду даної петиції відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи доручили підготувати звернення до Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області, Управління патрульної поліції в Сумській області про вжиття додаткових заходів щодо припинення куріння у місцях, де це заборонено законом, а також розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на дитячих майданчиках.

Петицію Юрія ВОЛОЩЕНКА щодо заміни автобусного маршруту № 20 на тролейбус виконком не підтримав, узявши до уваги відсутність достатньої кількості одиниць електротранспорту та відновлення роботи тролейбусного маршруту № 16.