0010.jpg

На щопонеділковій апаратній нараді міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ працювати над збільшенням надходжень коштів від оренди та відчуження комунального майна й від сплати за землю.

За словами директора департаменту забезпечення ресурсних платежів, з початку 2018 року надійшло плати за землю 114,3 млн грн., що на 4,7 млн грн. більше надходжень за відповідний період минулого року. Від відчуження комунального майна за аналогічний період отримано майже 4 млн гривень.

Очільник міста вкотре наголосив на важливості добровільної сплати податків та доручив директору структурного підрозділу продовжувати роботу зі збору коштів та наповнення міського бюджету: «Сьогодні патріотизм повинен бути в тому, щоб наповнювати місцевий бюджет, та, відповідно, розвивати інфраструктуру. Людям потрібно розуміти: не сплачуючи за землю, вони зменшують можливості привести до ладу прибудинкові території, відремонтувати дороги».

Керманич міста звернувся до директора департаменту забезпечення ресурсних платежів з дорученням продовжувати співпрацю з податковою інспекцією у даному напрямку, адже від сплати податків напряму залежить благоустрій міського середовища.