003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Шість із дев’яти звернень стосувались компетенції департаменту інфраструктури міста.

Так, мешканка будинку № 47 пр-ту Курський звернулась до очільника з Сум з тим, аби він допоміг вирішити питання перенесення сміттєвих баків та облаштування дитячого майданчика.
Олександр Лисенко доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ організувати та провести виїзну нараду за вказаною адресою для вирішення першого питання. Що ж до облаштування дитячого майданчика, міський голова доручив опрацювати це питання начальнику управління капітального будівництва та дорожнього будівництва Віталію ШИЛОВУ.

Наступним до Олександра Лисенка звернувся мешканець будинку № 68А по вул. Г. Крут, який прохав вирішити проблему відключеного ліфта. За дорученням міського голови підйомник має бути включений до титульного списку капітальних ремонтів ліфтів.

Серед іншого лунали звернення щодо проведення капітального ремонту ліфтів житлового будинку № 9 по вул. Заливній, усунення недоліків після проведення ремонту прибудинкової території та облаштування дитячого майданчика за цією адресою; прокладання комунальних мереж (каналізація, холодне та гаряче водопостачання) в підвалі будинку № 45 по пр-ту Курський; проведення капітального ремонту каналізаційної мережі в житловому будинку № 41 по вул. Інтернаціоналістів або надання іншого житла; ремонт системи холодного та гарячого водопостачання в будинку № 10 по вул. К. Зеленко, ремонт у під’їздах будинках та встановлення огорожі біля дитячого майданчика від проїзної частини.

Піднятими сумчанами питаннями будуть опікуватись відповідно профільні структурні підрозділи – департаменту інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього будівництва.

Разом із тим Олександр Лисенко зобов’язав Віталія Шилова включити до титульного списку прибудинкових територій двір по вул. Супруна та провести поточний ремонт дороги біля школи по даній вулиці.

Директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО має опрацювати питання надання заявнику у власність земельної ділянки на присадибній території як учаснику бойових дій.