0010.jpg

У вівторок перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

Найчастіше у зверненнях ішлось про різного роду ремонтні роботи в будинках (покрівля, ліфти, мережі тепло- та водопостачання, каналізація, наведення ладу на технічному поверсі) та повний ремонт будівель. Сприяння першого заступника міського голови у цьому питанні просили мешканці буд. № 75б по вул. Ярослава Мудрого (вул. Пролетарська), № 7 по вул. Кооперативній, № 13 по вул. Троїцькій, буд. № 7 по пр-ту Шевченка, № 9 по пр-ту М. Лушпи, № 12/1 по вул. Супруна, № 20 по вул. СКД. Представники останнього також порушили питання повернення коштів, сплачених за обслуговування будинку, з КП «Сумижитло» та КП «Сумижилкомсервіс» на баланс ТОВ «Керуюча компанія «ДомКом Суми», а жителі буд. № 7 по пр-ту Шевченка – питання присвоєння першому під`їзду окремої адреси.

Прохання, які були викладені в трьох інших зверненнях (по буд. № 54 по вул. Харківській, № 53 по пр-ту Курський, № 4 по пров. 9-го Травня), стосувались лічильників тепла та інших комунальних негараздів, що хвилюють мешканців.

Від буд. № 40/1 по вул. Нахімова надійшло питання щодо передачі будинку на баланс ОСББ «Зв`язківець-Суми»; від буд № 70/1 по вул. Сергія Табали (вул. Паризької Комуни) – щодо ремонту дороги та тротуарних доріжок від їхнього житлового будинку до буд. № 30; від жительки буд. № 31 по вул. Білопільський Шлях – щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки заявниці.

Кожне з порушених питань було детально розглянуте під час особистого прийому першого заступника міського голови.

Звернення, що потребують додаткового вивчення, будуть опрацьовані відповідними структурними підрозділами та організаціями, що надають житлово-комунальні послуги.