006.jpg

Заступники міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та Віра МОТРЕЧКО провели особисті прийоми громадян.

Альона Дмітрєвская зустрілась із сумчанами у понеділок, 9 липня.

До неї звернулось шестеро заявників. Прохали про надання матеріальної допомоги, путівки на санаторно-курортне лікування, допомогу при оформленні житлової субсидії.

Серед інших звернень були такі, які стосувались незадоволення роботою Центру реінтеграції бездомних громадян та вирішення питання позбавлення батьківських прав матір дітей та призначення їхнім опікуном бабусю.

Розглянувши під час особистого прийому всі озвучені питання, Альона Дмітрєвская направила їх до профільних структурних підрозділів, аби там їх опрацювали по суті та надали обґрунтовані відповіді заявникам.

Вчора, 10 липня, особистий прийом провела і заступник міського голови Віра Мотречко. Зі своїми проблемами до неї звернулось двоє сумчан.DSC04089

Одна заявниця поцікавилась стосовно зарахування її дитини до 1 класу школи № 30. З цього питання Віра Мотречко порекомендувала звернутись до директора цього закладу загальної середньої освіти.

Інший заявник, за порадою заступника міського голови, має підготувати та подати пропозиції на планово-бюджетну комісію щодо участі сумських спортсменів у чемпіонатах Європи та світу.