006.jpg

На червневій сесії міської ради народні обранці підтримали проекти рішень «Про розгляд електронної петиції ВАСИЛЕНКО Валерії Сергіївни «Будівництво школи і дитячого садка по вулиці Героїв Крут» та «Про розгляд електронної петиції ЛУКАШЕВИЧА В. П. «Система «Електронний білет».

Таким чином, депутатський корпус урахував містобудівну ситуацію, що склалася в місті , надані містобудівні умови та обмеження на будівництво дитячого садка в 12-му мікрорайоні по вул. Інтернаціоналістів, 35 та зобов’язав управління освіти і науки надати інформацію управлінню архітектури та містобудування щодо необхідної місткості школи для будівництва в 12-му мікрорайоні.

Окрім цього, управління капітального будівництва та дорожнього господарства має одержати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва школи в 12-му мікрорайоні за рахунок земель житлової та громадської забудови  міської ради.

Що стосується петиції «Система «Електронний білет», то представники громади визначили посадових осіб міської ради, які будуть відповідальними за вжиття відповідних заходів з метою вирішення питань, порушених в електронній петиції.

Також департамент фінансів, економіки та інвестицій повинен підготувати проект рішення про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2018 рік щодо виділення коштів в обсязі 10000 тис. грн. на виконання завдання міської програми «Автоматизація муніципальних телекомунікаційних систем на 2017-2019 роки в м. Суми».