0012.jpg

У вівторок, 5 червня, відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для вище зазначених категорій громадян.

Під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ члени комісії розглянули 13 звернень від осіб вищезазначених категорій, а саме: сім’ї загиблого учасника АТО та особи з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи з числа учасників АТО; трьох внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України; сім’ї загиблого учасника бойових дій на території інших держав та семи осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, які приймали участь у бойових діях на території інших держав.

Тож комісією прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення всім 13 заявникам на загальну суму 13,2 млн грн.

Всього ж протягом 2018 року комісією розглянуто 18 заяв на загальну суму 22,2 млн грн.

Потреба у коштах для виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення направлена до Міністерства соціальної політики України. При надходженні коштів із державного бюджету, їх буде перераховано на особові рахунки отримувачів, відкриті у відділенні АТ «Ощадбанк».