004.jpg

Кожна філія Сумської міської централізованої бібліотечної системи має підтримку депутатів міської ради.

Плідна співпраця з депутатським корпусом дає свої плоди. Кожна філія надає інформацію жителям свого мікрорайону про депутата, який обраний по їхньому виборчому округу: його біографічні дані, графік прийому громадян.

В бібліотеках систематично проводяться зустрічі населення з депутатами, громадськими активістами, представниками влади.

Разом із тим бібліотеки отримують додаткове фінансування на необхідні поточні ремонти приміщень, на придбання нових видань, меблів, комп’ютерного обладнання тощо.

За сприяння депутата ї міської ради Олександра ВЕГЕРИ для бібліотеки-філії № 4 три роки поспіль були надані кошти на придбання нових меблів, які створили комфортні умови для користувачів бібліотеки.

Велику підтримку бібліотеці-філії № 6 надають депутати Ігор та Юрій ПЕРЕПЕКИ, Геннадій ГРИЗОДУБ. У 2016-2017 роках вони надали депутатські кошти на придбання нових бібліотечних меблів. А депутат обласної ради Ігор ГАННЕНКО допоміг придбати бібліотечні столи.

Депутати міської ради Віталій БУРБИКА виділив кошти на створення WI-FI зони, закупівлю м’яких меблів, а за депутатські кошти Василя ГОНЧАРОВА і Володимира ЧЕПІКА придбали книги для бібліотеки-філії № 17.

Для бібліотеки-філії № 10 депутат міської ради Олександр ІВАНОВ надав кошти для придбання м’яких меблів.

У листопаді минулого року з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, відбулось урочисте відкриття бібліотеки, яка відтепер знаходиться в чудово відремонтованому приміщенні. Завдяки депутату міської ради Денису БУТЕНКУ бібліотеці-філії № 5 додатково з бюджету було виділено 1,5 млн грн. на капітальний ремонт (оновили підлогу, замінили вікна, систему опалення і електромережу, утеплили будівлю та відремонтували покрівлю тощо).

Депутат міської ради В’ячеслав СТЕПЧЕНКО надав кошти на придбання бібліотечних столів для бібліотеки-філії № 2, а депутат міської ради Віталій ЖИЛЕНКО завжди допомагає бібліотеці і спрямовує кошти на проведення масових заходів.

Бібліотека-філія № 12 (с. Піщане) за депутатські кошти депутата міської ради Миколи САЧЕНКА придбала будматеріали для ремонту книгозбірні та замінила три вікна на пластикові. Також депутат надав кошти на придбання бібліотечних меблів та комп’ютерного обладнання.