005.jpg

У четвер, 15 грудня, у Центральній міській бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулась зустріч із літературною сім'єю з Луцька: Володимиром ЛИСОМ та його дружиною Надією ГУМЕНЮК.

Гості розповіли про своє життя та творчість. Також подружжя відповіло на запитання прихильників їхнього таланту. Зокрема, присутніх цікавило, над чим працюють лучани нині.

Сумчани відзначили, що творча родина неймовірно проста та щира у спілкуванні.

Директор міської централізованої бібліотечної системи Людмила СТАДНИЧЕНКО від імені усіх шанувальників творчості пана Володимира та пані Надії подякувала за хорошу приємну зустріч, за цікаві книги, від читання яких одержуєш задоволення і насолоду, побажала митцям слова міцного здоров’я, натхнення, творчих успіхів, нових книг, якими б ще довго радували читачів.

Заступник директора міської ЦБС Олена МАРТЮШОВА поділилась враженнями від прочитання книг гостей.

Присутній на зустрічі голова обласної організації Національної Спілки письменників України Олександр ВЕРТІЛЬ подякував лучанам за приємні хвилини зустрічі та підкреслив значимість творчої місії Володимира Лиса та Надії Гуменюк як письменників, котрі оспівують добро, що, на думку їхнього колеги, сьогодні вкрай необхідно.

Працівники бібліотеки запропонували присутнім оглянути виставку «Майстри українського слова. Володимир Лис і Надія Гуменюк».