001.jpg

У концертній залі Сумської обласної філармонії відбувся сольний концерт вихованця дитячої музичної школи № 2 Ігоря БОДНАРА «Тобою, музико, живу…».

Під час заходу юний музикант виконував твори на фортепіано та саксофоні, грі на яких навчався у відділах викладача Олесі ПОЛЕЖАЄВОЇ та Олексія РЯБІКО.

Звучали твори українських та закордонних композиторів минулого і сучасності, деякі з яких в аранжуванні Олександра СТИЧУКА та Ігоря Боднара.

Частину творів юний музикант виконував соло, інші – у співтворчості з викладачами музичної школи Тетяною СУРГАН, Олексієм Рябіко, Мариною НЕВАЛЬЄННОЮ, Ганною БУТЕНКО, Анастасією КЛОЧКО, адже у концерті були представлені твори для різних виконавських складів.

Під час концерту звучали концертні номери у виконанні Владислави ШЛИК і Марії ЛЕБЕДЬ.

Кульмінацією концерту стало виконання юним музикантом Концерту для фортепіано з оркестром разом з Лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів камерним оркестром старовинної та сучасної музики «Ренесанс» під керівництвом Лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів Бориса ГОНЧАРЕНКА.

По завершенні заходу начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА й організатор заходу, директор ДМШ № 2 Світлана ДАНИЛЕНКО привітали Ігоря Боднара з першим сольним концертом і побажали нових звершень.