Надрукувати
Перегляди: 785

У дитячій музичній школі № 1 відбувся концерт класу викладачки фортепіанного відділу Олени СЕНЮК «Життя триває».

Мовою музики юні маестро говорили з глядачами про звичайні речі, з яких складається життя, і моменти, в яких воно триває.

«Зараз, у важкі для нашої країни часи, завдяки всім тим, хто боронить нашу землю, тим, хто допомагає фронту, тим, хто сумлінно працює у тилу, тим, хто дарує нашим дітям можливість виходити на сцену, завдяки всій нашій сильній і красивій Україні наше життя триває», – зазначають організатори заходу.

У концерті взяли участь учні Поліна ЛОГВІНОВА, Іван СУРГУЧ, Георгій ГОРЛАЧ, Ніна ГОРЛАЧ, Марія ШЕНЦЕВА, Марія ЛУЦКІНА, Олена ЛУЦКІНА, Марія КОСТЮК, Софія ВАЛЮХ, Георгій КУЗЬМЕНКО, Єгор МІРОНЕЦЬ, учениця викладачки оркестрового відділу Ірини МИХАЙЛИК Лілія КОПЛИК, а також завідувачка відділу народних інструментів Тетяна ПЛЮЩ.

Юні артисти на високому професійному рівні виконали твори західноєвропейських та українських композиторів. Кожен виступ супроводжувався цікавими та різноманітними відеоісторіями. Їх, а також сценарій заходу, підготувала викладач відділу музично-теоретичних дисциплін Олена ТРОЦЕНКО.