003.jpg

У Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відкрилась щорічна міська виставка-конкурс дитячої творчості «Всесвіт очима дитини», до участі в якій запрошуються юні таланти міста.

Одне з головних завдань конкурсу, організаторами якого є міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділ літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка, – розкриття творчих можливостей підростаючого покоління та підтримка талановитих дітей, особливо з соціально-незахищених сімей.

Конкурс розрахований на юних сумчан віком від 7 до 17 років. Щоб узяти участь у творчому змаганні, необхідно надати до 1 грудня включно твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва до відділу літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка (вул. Кооперативна, 6). На кожній роботі слід зазначити прізвище, ім′я та вік дитини, назву і вид техніки твору.

Лауреатів конкурсу відзначать подарунками, а п’ятьох найталановитіших – представлять до нагородження річною стипендією.

Виставка працюватиме до 5 грудня (понеділок – четвер – з 09:00 до 19:00, субота – неділя – з 10:00 до 18:00)

Тел. для довідок: 70-06-06 (міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), 22-13-76 (відділ літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка).