0010.jpg

КУ «Агенція промоції «Суми» презентувала туристичний потенціал міста на міжнародній туристичній виставці «Lviv TOUR EXPO – 2019».

 

Протягом трьох днів, 30 жовтня – 1 листопада, на виставковій площі була представлена промоційна продукція про Суми. Відвідувачі мали можливість переглянути туристичну мапу Сум, інформаційні буклети про архітектурну спадщину, спорт та культурно-мистецьке життя міста.

«Ми розповіли про Суми немалій кількості відвідувачів виставки, ближче познайомились з галузевими представниками з інших міст, обмінялись досвідом з іншими регіонами та окреслили перспективні проекти, – зазначають в Агенції промоції «Суми». – Окремо відмітимо живі скульптури та неперевершену команду Artel Myth, які зробили наш стенд, напевно, найпопулярнішим серед відвідувачів».

Основна мета виставки – активізація розвитку туризму, просування туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.