005.jpg

У відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка відкрилась щорічна міська виставка-конкурс дитячої творчості «Всесвіт очима дитини», до участі в якій запрошуються юні таланти міста.

Одне з головних призначень конкурсу – розкриття творчих можливостей підростаючого покоління та підтримка талановитих дітей, особливо з соціально-незахищених сімей.

Організаторами виступили Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділ літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка.

За умовами конкурсу приймаються твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва учасників віком від 7 до 17 років.

Прийом робіт проходить із 19 листопада до 9 грудня поточного року у відділі літератури з мистецтва (1-й поверх бібліотеки).

Також за умовами конкурсу кожна робота повинна мати етикетку із зазначенням прізвище, ім′я та віку дитини, назви і виду техніки твору. Окрім цього організації та навчальні заклади повинні надати заявку на участь в конкурсі.

Лауреати конкурсу будуть відзначені подарунками, п’ятеро найталановитіших представлені до нагородження річною стипендією міського голови.

Урочисте закриття виставки відбудеться 13 грудня о 14:00. Оцінити творчість маленьких сумчан усі охочі можуть із понеділка по четвер з 9:00 до 19:00. Працюватиме виставка і в вихідні дні, з 10:00 до 18:00, вихідний день – п’ятниця

Телефони для довідок: 70-06-06 (Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), 22-13-76 (відділ літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка).