006.jpg

Вже традиційними стало в рамках відзначення Дня міста вітати подружжя сумчан, які відзначили «золоті» ювілеї весілля.

Цей рік не став винятком. Справжнє свято з піснями та віршами про кохання, душевними спогадами влаштували для тих, хто зберіг любов протягом десятків років подружнього життя.

На захід запросили 20 подружніх пар, які прожили разом п’ятдесят і більше років, з них 11 «золотих» та одне молоде подружжя, що у 2018 році створило нову сумську сім’ю.

До привітань подружжя, які святкують півстоліття разом приєдналася начальник відділу культури та туризму Наталія ЦИБУЛЬСЬКА.

«Рада вітати всіх наших ювілярів. Від себе особисто та від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА прийміть найщиріші вітання. Для кожного з нас ви є взірцем справжнього кохання, яке ви пронесли через все життя, взірцем того світлого почуття кохання, яке ми бачимо в ваших очах й сьогодні, – звернулася до присутніх Наталія Цибульська. – Бажаю всього самого найкращого, здоров’я, сімейного благополуччя, щастя на довгі роки. Щоб завжди з вами поруч були діти та онуки, радували і підтримували вас, та надалі бережіть одне одного».

Прийшли на святкування й найстарша пара Лідія та Миколай ПРИХОДЬКИ, котрі прожили разом 69 років сімейного щастя. Вони розповіли свою історію кохання, довжиною в життя. Своїм секретом подружнього довголіття вони називають довіру і взаємоповагу, підтримку один одного, вміння прощати та разом долати всі труднощі.

Присутні на святі подружні пари згадували про день свого весілля, ділилися секретами довгого шлюбу. На адресу кожної пари звучали побажання добра та благополуччя від дітей, онуків та друзів, а організатори свята вітали їх квітами й подарунками.