002.jpg

Офіс відновлення та розвитку СМТГ створено у рамках пілотного проєкту «Інтегрована модель відновлення та розвитку громади» на базі управління стратегічного розвитку міста Сумської міської ради.

Офіс – це платформа для співпраці, яка покликана об'єднати місцеву владу, міжнародні організації, медіа, громадські організації та бізнес задля відновлення і розвитку громади.

Це мультифункціональний простір для прийняття управлінських рішень, комунікаційний вузол, платформа для партнерства, платформа для переговорів, простір для групової та аналітичної роботи. Він також допомагатиме владі у визначенні пріоритетності проєктів для донорів, фондів та програм, сприяючи сталому повоєнному розвитку через інтегрований механізм відновлення.

Офіс оснащений сучасним обладнанням: конференц столи-трансформери, офісні стільці, офісні дивани, інтерактивний дисплей діагоналлю 86 дюймів, сучасний ноутбук з інстальованим ПЗ, необхідним для роботи, комплект обладнання для проведення онлайн-конференцій, багатофункціональний пристрій з автоподачею документів, кондиціонер, термопот, настінний фліпчарт, магнітно-маркерна дошка. Приміщення може вмістити до 40 осіб.

Проєкт реалізовано у рамках Програми розвитку ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Швеції.

Для проведення заходів, нарад, тренінгів, вебінарів, онлайн-зустрічей, які направлені на відновлення і розвиток сумської громади, можна скористатися приміщенням та обладнанням Офісу.

Замовлення приміщення Офісу здійснюється через попереднє заповнення гугл-форми, погодження з управлінням стратегічного розвитку. Також необхідно ознайомитися з правилами користування Офісу.

Переглянути статус зайнятості Офісу можна через гугл-календар.

Контактні особи для отримання додаткової інформації: Анастасія ЛИСЕНКО, Софія ДРОЗД (тел. 0542 701576).

Адреса Офісу: площа Покровська, 2 (приміщення управління Державної податкової служби в Сумській області, службовий вхід, 5 поверх).

Гугл форма для замовлення Офісу

Правила користування Офісом

Гугл календар Офісу