003.jpg

Інформація про оголошення конкурсу щодо відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості

  • Нежитлове приміщення площею 1300,8 кв. м за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 165/57;
  • Нежитлове приміщення площею 1062,0 кв. м за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 165/59.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для приватизації шляхом викупу орендарем.

Дата оцінки: 31.12.2015.

Конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України 29.08.2011 № 1270 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.09.2011 за № 1096/19834.

Учасникам конкурсу потрібно подати до управління майна комунальної власності документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

 До підтвердних документів належать:

  • заява на участь у конкурсі (за встановленою формою);
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • інформація про претендента ( документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурсну документацію слід подавати до управління майна комунальної власності за адресою: м. Суми, вул. Садова, 33, 2-й поверх, кімн. 35.

Кінцевий термін подання конкурсної документації 11 січня 2016 р. до 16.00.

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності».

Конкурс відбудеться 14 січня 2016 р. о 10.00 за адресою:

м. Суми, вул. Садова, 33, 2-й поверх, кімн. 36. Телефон для довідок: 700-406.