0012.jpg
  1. Організатор громадського обговорення – департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.
  2. Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти назву історичної події - вулиця Герцена.
  3. Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі, та обґрунтування такої пропозиції. Вул. Героїв Чорнобиля. Героїчний труд ліквідаторів техногенної аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року.
  4. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події – громадські організації ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи.
  5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються до 12 лютого 2016 року. Проведення зборів - 10.02.2016 р, о 16-00 вул. Горького, 21, 2-й поверх, зал засідань), Початок реєстрації учасників о 15-45.
  6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій – м. Суми, вул. Горького, 21, департамент містобудування та земельних відносин (каб. 306), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
  7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення - м. Суми, вул. Горького, 21, департамент містобудування та земельних відносин, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
  8. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Бондаренко Ольга Олегівна.
  9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 5 березня 2016 року на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.