003.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 14.05.2020 року було затверджено із 98 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням учасників АТО, питанням поновлення договорів оренди фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, депутатами погоджене питання відмови Сердюку Андрію Олександровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в кінці вул. Соколина, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться в спеціальній функціональній зоні С – зоні розміщення підприємств, установ і організацій оборони та безпеки, технологічних споруд, аеродромів, що також потрапляє в межі санітарно-захисної зони від існуючого кооперативу, де розміщення житлових будинків з присадибними ділянками не допускається, а також у зв’язку зі знаходженням земельної ділянки на території, де відповідно до Проекту внесення змін до генерального плану м. Суми та Детального плану території мікрорайону між вулицями Нахімова, Проектна № 9, Соколина, Проектна № 10 у м. Суми, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.06.2018 № 323, передбачено розміщення пожежного депо.

Постійною комісією відмовлено Голубу Віталію Олеговичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Івана Франка, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться на території рекреаційної зони озеленених територій загального користування Р-3, а також у зв’язку з проходженням через неї підземних водопроводів d=600мм та d=40 мм, що мають відповідну нормативну охоронну зону, яка обмежує можливість забудови земельної ділянки.

Постійною комісією надано в оренду Приватному підприємству «Дангал» земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Данила Галицького, 178, строком на 5 років, для розміщення та обслуговування складських приміщень.

Депутатами відмовлено Волошину В’ячеславу Валерійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Зарічна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться на території рекреаційної зони озеленених територій загального користування Р-3, де розміщення садибної житлової забудови не передбачено.

Постійною комісією відмовлено Державному підприємству «Сумське лісове господарство» у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: м. Суми, вул. Героїчна, 34, площею 2,2799 га, що перебуває в постійному користуванні для розміщення складу на підставі державного акта на право постійного користування серія I-СМ № 002585 від 16.07.2001, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 232, у зв’язку з наявністю відомостей про земельну ділянку в Державному реєстрі земель та перебуванням земельної ділянки у державній власності.

Загалом на засіданні постійної комісії 14.05.2020 року було розглянуто 60 питань порядку денного.