007.jpg

Порядок денний засідання 21.02.2020 року містив 75 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили поновленню діючих договорів оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, депутатами поновлено договір оренди земельної ділянки, укладений з публічним акціонерним товариством «Сумиобленерго» за адресою: м. Суми, вул. Мірошниченка, 33, під розміщеним учбовим полігоном, строком на 5 років. 

Одноголосно погоджене питання щодо надання товариству з обмеженою відповідальністю «Сумбудтранс» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 122, орієнтовною площею не більше 0,3000 га, категорія та функціональне призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; під розміщеним автоматизованим приймальним пунктом заповнювачів для автомобільного транспорту (номер запису про право власності в Реєстрі прав власності на нерухоме майно: 1107 в книзі: 25 від 22.04.2010, реєстраційний номер майна: 25246792, площа приміщення – 349,5 кв.м.). 

Депутатами поновлено договір оренди земельної ділянки, укладений з товариством з додатковою відповідальністю «Будінмашсервіс» за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 133, під розміщеним шиномонтажем, строком на 5 років.

Постійною комісією надано дозвіл Седінкіній Любові Василівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, громадська організація «Сумське міське громадське об’єднання автогаражного товариства «Автолюбитель», земельна ділянка № 1015, орієнтовною площею 0,0033 га для будівництва індивідуальних гаражів.

Депутатами затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано у власність Зінченку Миколі Петровичу земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Затишна, площею 0,0768 га, кадастровий номер 5910136300:06:028:0054. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови Сумської міської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Постійною комісією відмовлено Мастіпанову Івану Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, Громадська організація «Садівницьке об’єднання «Озерне», садівниче товариство «Водник», ділянка № 52 орієнтовною площею 0,0400 га для індивідуального садівництва у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів (рішенням міськвиконкому від 17.03.94 № 136 «Про передачу в приватну власність земель», земельна ділянка № 52, площею 0,04 га для садівництва передана у приватну власність члену садівницького товариства «Водник», масиву «Озерний» Костюченку Григорію Федоровичу).

Загалом на засіданні постійної комісії було розглянуто 60 питань порядку денного.