0010.jpg

Порядок денний засідання 03 жовтня 2019 року було затверджено із 68 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО, питанням надання земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

Так, одноголосно підтримано питання надання земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови Сумської міської ради (Башук К.О., Васюкова Г.М., Бавикін С.А., Бідюк О.М., Тупиленко Н.О., Тюшевський В.А., Тюшевська І.О., Шамотайло С.Д., Тюшевський А.В., Сокол Т.П., Братушка С.М., Панов Л.О., Касека А.І., Рязанцева О.О., Кіріченко Л.М., Грищенко А.М.). Затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали у власність земельну ділянку гр. Ярошу Ігорю Юрійовичу за адресою: м. Суми, Автокооператив "Харківський", ділянка 28, площа 0,0029 га. Категорія та функціональне призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови для будівництва індивідуальних гаражів. Затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали у власність Дегтярьовій Л.Д. земельну ділянку у власність за адресою: м. Суми, Сумська міська громадська організація садівниче товариство "Цукровик", ділянка № 102, площею 0,0411 га (для індивідуального садівництва). 

Постійною комісією було затверджено проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Салімон Н.А., Ткач О.П., Литвяк А.В., Вірченко А.В., Глазуновій Н.І.) для індивідуального садівництва, для ІЖБ.

Депутатами одноголосно підтримане питання відмови у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельних ділянок містобудівній документації.

Постійною комісією також було розглянуто декілька питань оренди земельних ділянок юридичним особам, фізичним особам-підприємцям.