0010.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 04 липня 2019 року було затверджено із 33 питань. Особливу увагу депутати приділили розгляду та обговоренню питань надання земельних ділянок учасникам АТО.

Так, депутатами відмовлено учаснику АТО Дерезі Микиті Едуардовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вулиця Заливна, біля будинку № 59, орієнтовною площею 0,0500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що дана земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги річки Псел. Крім цього, депутатами відмовлено учаснику АТО Твердохлібу Олександру Васильовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вулиця Бузкова, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:01:010:0144, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що зазначена земельна ділянка перебуває в приватній власності іншої особи, що підтверджено державним актом на право приватної власності на землю. 

Постійною комісією було погоджене питання стосовно затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність учасникам АТО: Ковальову Сергію Валентиновичу, Хухрянському Олексію Вікторовичу, Щеглову Євгену Володимировичу. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул. М.Данька. Також депутатами одноголосно підтримане питання надання у власність земельної ділянки учаснику АТО Лимару Олександру Івановичу за адресою: м. Суми, вулиця Над'ярна, навпроти буд. № 66 та біля буд. 37/1, площею 0,0515 га. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови Сумської міської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Депутатми одноголосно підтримане питання надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

Серед блоку питань оренди земельних ділянок, постійною комісією погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Віхтенко О.М., строком на 5 років за адресою: м. Суми, вул. Героїв крут, 84 Б, площею 0,0020 га (під розміщеним кіоском по ремонту взуття).