002.jpg

Всього було розглянуто 19 питань.

На засіданні були розглянуті проекти рішень Сумської міської ради, які пропонуються до розгляду на сесії 31 липня 2019 року (в межах напрямків діяльності комісії) та листи від керівників структурних підрозділів Сумської міської ради.

Першим питання порядку денного було затвердження списку з 60-ти претендентів на отримання одноразової матеріальної допомоги на придбання житла у 2019 році учасникам АТО, який був підтриманий членами постійної комісії одноголосно.

Під час розгляду питань галузі «Охорони здоров’я» були присутні головні лікарі медичних закладів.

Постійною комісією було підтримано виділення коштів з міського бюджету:

  • для КНП «Дитяча клінічна лікарня» на поточний ремонт даху та вентиляції будівлі гаражів за адресою: вул. Троїцька, 57 та на створення хірургічного відділення;
  • для КНП «Центральна міська клінічна лікарня» на відновлення огорожі даху та на забезпечення впровадження припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією згідно проведеного аудиту в 2017 році компанією ПЕФ «ОптімЕнерго» в рамках реалізації проекту «партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях».
  • для КУ «Сумська міська клінічна лікарня № 5» на капітальний ремонт тепло- та водомереж» закладу;
  • для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» на придбання туберкуліну та виробів медичного призначення для забезпечення ними інвалідів

Також члени постійної комісії підтримали виділення коштів на забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет; на забезпечення комп’ютерною технікою робочого місця лікаря в багатопрофільних лікувальних закладах міста та для забезпечення проведення пільгового зубопротезування всім учасникам АТО.

Одноголосно було підтримано виділення коштів з міського бюджету для запровадження роботи міні майстерні в рамках якої будуть надаватися послуги соціальної реабілітації та трудової дисципліни; для надання цільової матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов громадянці міста (на придбання квартири) та на придбання крісла колісного типу Kuschall K-Series для Майстру спорту України міжнародного класу.