007.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 12.06.2019 року затверджений із 39 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО.

Так, одноголосно підтримано питання надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Броварнику Андрію Юрійовичу за адресою: м. Суми, вулиця Героїв Крут, 23/А та Сахну Олександру Володимировичу за адресою: м. Суми, вулиця Героїв Крут, 23/Б площею 0,0084 га для будівництва індивідуальних гаражів. Постійною комісією підтримано питання затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Клименку Вадиму Володимировичу за адресою: м. Суми, в районі вулиці Михайла Кощія та вулиці Миколи Данька (земельна ділянка № 89), площею 0,0860 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Крім цього, депутати підтримали питання затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шулякову Сергію Олексійовичу за адресою: м. Суми, в районі вулиці М.Кощія та вулиці М.Данька, площею 0,0800 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Серед блоку питань оренди, депутати одноголосно підтримали питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Рітейл Девелопмент" за адресою: м. Суми, вулиця Супруна, 3-А; надали дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю "Будстандарт-Україна" на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вулиця Тополянська, 14, площею 0,2205 га, категорія та функціональне призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 12.06.2019 року депутатами були розглянуті вчасно і в повному обсязі.