004.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 56 питань. Особливу увагу депутати приділили розгляду питань по зверненням громадян. Були ухвалені відповідні рекомендації та направлені для виконання структурним підрозділам Сумської міської ради.  Також було розглянуто   проекту рішення «Про вирішення інших питань поточної діяльності та погодження змін до Інвестиційної програми виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2019 рік», але одностайної підтримки не знайшов даний проект рішення, тому були надані рекомендації доопрацювати проект рішення та повторно розглянути на засіданні постійної комісії.

          Щодо попереднього розгляд Інвестиційної програми КП «Міськводоканал» Сумської міської ради то тут депутати прийняли інформацію до відома та рекомендували винести дане питання на розгляд сесії Сумської міської ради.  

          Щодо питань дольової участі співвласників у проведенні капітального ремонту ліфтів у будинках № 22 та № 84Б по вулиці Героїв Крут, то ці питання були підтримані постійною комісією.

          Також були розглянуті та підтримані питання, які стосуються додаткового фінансування  КП «Міськводоканал» Сумської міської ради. Загалом було розглянуто 37 питань порядку денного, нерозглянуті питання перенесли на наступне засідання постійної комісії.