005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 16 травня 2019 року затверджено з 52 питань. 

На початку засідання депутати розглянули питання надання земельних ділянок учасникам АТО: 

- відмовили в наданні дозволу на розроблення проектів земелеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО: Данильчуку Володимиру Леонідовичу за адресою: м. Суми, провулок Східний, Дудченку Артему Володимировичу за адресою: м. Суми, вул. Довженка, навпроти будинку № 33, Тараненку Віталію Володимировичу за адресою: м. Суми, вулиця Слобідська, 17, Скибану Едуарду Володимировичу за адресою: м. Суми, вулиця Нижньолепехівська, біля будинку  № 42, Кривошапці Івану Миколайовичу за адресою: м. Суми, вулиця Заливна, біля будинку № 9, Тараненку Віталію Володимировичу за адресою: м. Суми, вулиця Заливна, біля будинку № 58 у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельних ділянок містобудівній документації;

- надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО: Косенку Дмитру Вікторовичу за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул.М.Данька (земельна ділянка № 111), Рикуну Сергію Олександровичу за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул. М.Данька (земельна ділянка № 24), Зарембі Дмитру Івановичу за адресою: м. Суми, вул. С.Табали.

Постійною комісією затверджено проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надано земельні ділянки у власність громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

Депутати розглянули звернення міського комунального закладу "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Суми" щодо сприяння у вирішенні питання передачі в оренду поля для занять вихованцям-футболістам, яке розташоване за адресою: м. Суми, вулиця Праці, 5 (біля стадіону "Авангард").

 Під час засідання постійної комісії депутати обговорили результати виїзного засідання за адресою: м. Суми, вулиця Праці, поруч з ділянкою № 52.