0010.jpg

На порядку денному засідання постійної комісії 11 квітня 2019 року пропонувалося до розгляду 65 питань, серед яких, переважну більшість становили питання надання дозволу/відмови у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, громадянам.

Так, одноголосно підтримали питання відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тараненку Віталію Володимировичу за адресою: м. Суми, вул. Миколи Міхновського, у зв'язку з тим, що позначена на графічних матеріалах бажана для отримання у власність земельна ділянка знаходиться на території земельних ділянок, які перебувають у приватній власності інших громадян. Одноголосно підтримали питання надання у власність учасникам АТО земельних ділянок за адресою: м. Суми, в районі вулиці М.Кощія та вул. М.Данька: Журенку Олександру Валерійовичу, Ковалю Роману Олексійовичу, Діденку Володимиру Юрійовичу. Затвердили технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надали у власність земельні ділянки громадянам, які знаходяться у них в користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Крім цього, депутати одноголосно підтримали питання припинення права постійного користування земельною ділянкою Сумському філіалу державного наукового-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за адресою: м. Суми, вулиця Люблінська, 17. 

Депутати розглянули та одностайно підтримали питання про викуп земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Суми, проїзд Новий, 12 А, для суспільних потреб.

Серед блоку питань, які стосуються  оренди землі, депутатами одностайно підтримано питання надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Аквабуд" на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої передачі її у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, провулок 2-й Заводський, б/н, орієнтовною площею 0,7750 га, категорія, цільове та функціональне призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.