0012.jpg

Порядок денний постійної комісії 04 квітня 2019 року затверджений із 68 питань. Особливу увагу депутати приділили питанням надання земельних ділянок учасникам АТО: 

- відмовили в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лисенку Дмитру Васильовичу за адресою: м. Суми, вул. Східна, в районі будинку № 37 А, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що земельна ділянка відноситься до земель державного лісового фонду ДП "Сумське лісове господарство";

- одноголосно підтримали питання надання земельних ділянок у власність учасникам АТО Винниченку Анатолію Миколайовичу, Кабанцю Олександру Олександровичу, Колгуну Михайлу Олександровичу, Кириченку Анатолію Олексійовичу, Негребі Юрію Михайловичу за адресою: м. Суми, в районі вулиці М.Кощія та М.Данька.

Не менш важливу увагу депутати приділили питанням оренди земельних ділянок. Так, одноголосно підтримали питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю "Вікторія" за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 58. Крім цього, поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Приходченко Іриною Володимирівною за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 29; поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Пугачем Андрієм Павловичем за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 40.

Розглянули питання поновлення договорів оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам (без рішення сесії, згідно рішення Сумської міської ради від 24 березня 2011 року № 391-МР "Про підписання додаткових угод до договорів оренди землі про їх поновлення" (зі змінами).

Одноголосно підтримали питання надання у власність громадянам земельних ділянок, які знаходяться у них в користуванні.