002.jpg

15-17 травня 2018 року Міністерство освіти і науки проводить Всеукраїнський фестиваль інновацій. Його головна мета – популяризувати розробки вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучити інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

У межах заходу буде проведено:
• конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
• круглий стіл «Створення інноваційної інфраструктури та залучення венчурних інвестицій у інноваційну діяльність: проблеми та перспективи».

Конкурс стартап-проектів

Участь у конкурсі можуть взяти розробки, представлені закладами вищої освіти, науковими інститутами національних академій наук або міністерств, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти.

До участі у конкурсі допускають розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс проходитиме за двома напрямами:
• інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту;
• інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.

Заявки на конкурс приймаються до 18:00 16 квітня 2018 року. Інформацію за формою (додаток 1) та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt) просимо подавати в електронному вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповнити гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/forms/iqZXpVXsKPfCxDfr1.

Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатись не будуть.

Попередній відбір учасників конкурсу триватиме до 25 квітня. Учасників повідомлять про проходження до другого туру – презентації стартап-проектів конкурсному журі, до 30 квітня.

Другий тур відбудеться 16 травня 2018 року.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Круглий стіл

Участь у заході можуть взяти представники закладів вищої освіти, наукових парків, інших інноваційних структур, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання академічного підприємництва та впровадження інновацій.

За результатами круглого столу планується опублікування тез доповідей в електронному вигляді.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

У разі зацікавленості, просимо до 18:00 23 квітня 2018 року надати інформацію за формою (додаток 2) та тези доповіді в електронному вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатись не будуть.

Контактний телефон: (044) 287-82-64.