0012.jpg

Безглуздо продовжувати робити те ж саме

і чекати інших результатів.

Альберт Ейнштейн
(один із найвідоміших фізиків ХХ століття)

Ми готові до змін, бо хочемо бачити наше місто кращим. Саме тому у Сумах ведеться робота із розробки Стратегії розвитку міста Суми до 2027 року.

Iз метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашого міста, визначення пріоритетів та підготовки якісної та об'єктивної Стратегії розвитку міста Суми, просимо Вас долучитися до участі у соціологічних дослідженнях: «Дослідження цінностей та життєвих пріоритетів мешканців міста Суми» та «Дослідження якості надання послуг для населення міста Суми».

Опитування містить 101 питання та є анонімним (не передбачає введення персональних даних), що забезпечить отримання максимально достовірної інформації.

Замовником вищезазначеного соціологічного дослідження є виконавчий комітет Сумської міської ради, виконавцем - Сумський державний університет.

Після завершення анкетування зібрану інформацію буде опрацьовано та узагальнено, що дозволить отримати певну статистичну інформацію по стану кожної галузі життєдіяльності міста Суми. Отримані та оброблені набори даних будуть використані при розробці Стратегії розвитку міста Суми до 2027 року.

Анкетування можна пройти нижче за посиланням або з використанням QR коду:

https://goo.gl/ySPvye

qr

 

 

 

 

Сподіваємося на плідну співпрацю, яка допоможе досягти найкращих результатів!