003.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 22 червня 2011 року № 601-МР «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури м. Суми та Типового договору про залучення, розрахунок розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури м. Суми» (зі змінами)

Проект вказаного рішення є регуляторним актом і підлягає оприлюдненню.

З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Розробником проекту регуляторного акту є управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їхніх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення вищезазначеного проекту регуляторного акту на адресу розробника проекту – управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, 40000, м. Суми, вул. Петропавлівська, 91

тел./факс 22-55-88, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.