001.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Сумської міської ради «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів»

З метою приведення діючих нормативних актів Сумської міської ради у відповідність до вимог чинного законодавства України управлінням підприємництва та споживчого ринку Сумської міської підготовлено проект регуляторного акта – рішення Сумської міської ради «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів». Проектом рішення запропоновано встановлення, на законних підставах, ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, що використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного), що здійснюють свою діяльність на території міста Суми, у відповідності до підпункту 213.1.9 пункту 213.1 статті 213, підпункту 215.3.10 пункту 215.3 статті 215 Податкового кодексу України.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Усіх зацікавлених осіб просимо надсилати зауваження та пропозиції до вказаного проекту регуляторного акта протягом 30 днів з моменту оприлюднення до управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради за адресою: 40030, м. Суми, вул. Горького, 21.