0012.jpg
1

Про основні заходи щодо реалізації державної антикорупційної політики в структурних підрозділах Сумської міської ради

2

Про введення в дію рішення конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Суми

3 Про призначення перевізника тимчасовим виконавцем пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування № 51 «Піщане - Прокоф’єва»
4 Про втрату чинності деяких рішень виконавчого комітету Сумської міської ради
5 Про проведення загальноміського місячника з благоустрою на території міста Суми
6

Про розміщення соціальної реклами в місті Суми

7 Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами
8 Про проведення міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету на 2018 рік
9

Про розміщення зовнішньої реклами в м. Суми

10

Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2017 рік

1 Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2017 року
2 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 22 червня 2011 року № 575 – МР «Про утворення фонду охорони навколишнього природного середовища міста Суми та затвердження Положення про нього» (зі змінами та доповненнями)
3 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають у місті Суми
4 Про визначення способу участі у вихованні дитини
5 Про визнання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.05.2009 № 257 «Про затвердження Методики визначення вартості проїзду (тарифів) на регулярних міських маршрутах загального користування в звичайному режимі та режимі маршрутного таксі» таким, що втратило чинність
6 Про перепоховання останків померлого .......
1 Про встановлення знаку «Пішохідний перехід» на перехресті вулиці Серпнева та Римського-Корсакова,5
2 Про встановлення дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено» з табличкою 7.2.2. «Зона дії (50м)» по вулиці Сумсько-Київських дивізій, в районі будинку №50
3 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 15.11.2016 р. № 630 «Про передачу закінчених будівництвом об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Суми підприємствам та установам, у господарському відданні або оперативному управлінні яких знаходяться дані об’єкти»
4 Про передачу закінчених будівництвом об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Суми підприємствам та установам, у господарському відданні або оперативному управлінні яких знаходяться дані об’єкти
5 Про внесення змін до переліку культурно-масових заходів на 2017 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 26.01. 2017 № 52
6 Про встановлення режиму роботи в нічний час для об’єкту ресторанного господарства (кафе «Кушавель») ТОВ «Алкайрос» керівник Алієва О.І. та ФОП Чепік Н.І.
1 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ПП «Согор»
2 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ТОВ «Престиж Лайн»
3 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ПП «Запорожець ОВ»
4 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ТОВ «АТП 1054»
5 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ФОП Олійник А.Г.
6 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ТОВ «Сумипастранс»
7 Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що працює у звичайному режимі ФОП Олефіренко О.І.
8 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ФОП Масюк Т.О.
9 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що працюють у звичайному режимі ПП « Компол »
10 Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють в звичайному режимі ТОВ «СНД-Автотранс»