002.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Сумської міської ради

«Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 05.10.2016 №1162-МР «Про затвердження Положення про дольову участь співвласників у поточному, капітальному ремонтах (реконструкції, модернізації) в багатоквартирних житлових будинках м. Суми»

Даний регуляторний акт розроблено відповідно до Цивільного кодексу України, Житлового кодексу УРСР, Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», законів України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про кооперацію», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проект регуляторного акта передбачає внесення змін до рішення Сумської міської ради від 05.10.2016 №1162-МР «Про затвердження Положення про дольову участь співвласників у поточному, капітальному ремонтах (реконструкції, модернізації) в багатоквартирних житлових будинках м. Суми» з метою встановлення чіткого та дієвого порядку проведення капітального ремонту із залученням коштів міського бюджету м. Суми та коштів співвласників багатоквартирних будинків та приведення у відповідність до чинного законодавства положення вказаного регуляторного акта.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акта – департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради – протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради https://smr.gov.ua:

на поштову адресу: вул. Горького, 21, м. Суми, 40004;

на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

контактний телефон: (0542) 700-590, 700-596.

Проект рішення

Додаток до проекту рішення

Аналіз регуляторного впливу