Надрукувати
Перегляди: 243

Повідомлення
про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради
«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.03.2020 № 133 «Про затвердження Положення про організацію сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади» (зі змінами)»


Проєкт регуляторного акта розроблений відповідно до вимог чинного законодавства України та спрямований на врегулювання взаємовідносин між органом місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання.

Запропонований проєкт рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради приймається з метою створення зручних умов для споживачів та суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з розміщенням об’єктів сезонної роздрібної торгівлі, забезпечення дотримання Правил благоустрою території Сумської міської територіальної громади, створення естетичного вигляду міста.

З повним текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на інформаційному порталі Сумської міської ради.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту регуляторного акту - Департаментом інспекційної роботи Сумської міської ради - протягом місяця з дня його оприлюднення на:

• поштову адресу: 40004, м. Суми, вул. Британська, 21, кабінет № 209;
• електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 700-651; 700-650.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовій формі за вказаною анкетою (із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає); юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

*Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Проєкт рішення

Додаток до рішення

Аналіз регуляторного впливу

Анкета до проєкту регуляторного акту

Порівнялна таблиця до проєкту регуляторного акту