003.jpg

 

Повідомлення
про оприлюднення регуляторного акта
проекту рішення Сумської міської ради
«Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26.07.2017
№ 2383-МР «Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з міського бюджету м. Суми»

Проект регуляторного акта «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26.07.2017 № 2383-МР «Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з міського бюджету м. Суми» розроблений відповідно до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні» та на виконання підпункту 3.1 пункту 3 підрозділу фінансова підтримка розділу 6 цільової Програми підтримки малого і середнього підприємництва в м. Суми на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 30 листопада 2016 року № 1451-МР.
Проект регуляторного акта містить порядок надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва, в якому визначені умови та механізм виділення і використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Суми на відшкодування частини відсотків за коротко- і середньостроковими кредитами, що надаються банками на реалізацію бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва.
З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на інформаційному порталі Сумської міської ради – http://smr.gov.ua.
Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:
- на поштову адресу: 40009, м. Суми, вул. Садова, 33;
- на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради, тел. 700-404, 700-409.

Проект рішення

Додаток

Аналіз регуляторного впливу