003.jpg

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Суми».

Проект рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Суми» впроваджує уточнення та доповнення до порядку підготовки документів для прийняття рішень виконавчим комітетом Сумської міської ради про присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Суми та земельним ділянкам з метою розміщення об’єктів містобудування на них.

Розробником проекту регуляторного акту є департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення вищезазначеного проекту регуляторного акту на адресу розробника проекту- департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, 40004, м. Суми, вул. Горького, 21.