005.jpg

Німецько Українська промислово-торговельна палата, у співпраці з Промислово – Торговельною палатою Мюнхена та Верхньої Баварії та Міністерством Економіки та засобів масової інформації, енергетики і технологій Баварії – у рамках Економічного форуму «Україна-Баварія 2018» м. Мюнхен організовує для українських підприємств, які працюють в таких галузях, як IT, машинобудування/забезпечення комплектуючими у промисловості та харчові продукти, інформаційну ділову поїздку до Німеччини.

Під час поїздки підприємці матимуть нагоду ознайомитись з актуальною економічною ситуацією на ринках Німеччини та Європи і основними аспектами ведення бізнесу в Німеччині, отримати консультації щодо інвестиційних можливостей, а також провести ділові зустрічі та переговори згідно профілю діяльності Вашого підприємства та Ваших експортних ініціатив.

Звертаємо Вашу увагу, що участь в економічному форумі є безкоштовною, організація індивідуальних переговорів та участь у додатковій програмі можлива на платній основі, транспортні витрати та проживання в м. Мюнхен, підприємства оплачують самостійно.

Для участі у діловій поїздці, зареєструйтесь, будь ласка, за наступним лінком: http://ukraine.ahk.de/ua/powermail-formulare/ukraine-bayern-2018-ua/

Звертаємо Вашу увагу на те, що з організаційних міркувань реєстрація у поїздці можлива до 17 січня 2018 року.

Якщо у Вас будуть виникати організаційні питання, звертайтесь до Дрозд Катерини – Kateryna.drozd(at)ukraine.ahk.de, щодо організації ділових зустрічей та проведення B2B переговорів до Міруса Олега –Oleh.mirus(at)ukraine.ahk.de.