0010.jpg

Розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 29.05.2015 року № 281-ОД затверджені критерії відбору суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати на території Сумської області відпуск препаратів інсуліну. З метою сприяння розвитку конкуренції та дотримання вимог чинного законодавства, відділ охорони здоров’я Сумської міської ради проводить відбір суб’єктів господарювання, які у 2018 році будуть здійснювати на території міста Суми відпуск препаратів інсуліну на підставі пільгових рецептів. Критерії відбору затверджені розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 29.05.2015 № 281-ОД.

Суб’єкти господарювання повинні відповідати вимогам ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 929, а також іншим законодавчим нормам, пов’язаних з відпуском лікарських засобів за рецептами лікарів.
Даним суб’єктам господарювання необхідно подати заяву про бажання взяти участь у відпуску препаратів інсуліну на підставі пільгових рецептів, документи згідно затвердженого переліку, які підтверджують відповідність до затверджених критеріїв відбору, за адресою м. Суми, вул. Леваневського, 26, відділ охорони здоров’я Сумської міської ради в термін до 25.01.2018 року.