007.jpg

Державна податкова служба України приділяє активну увагу комунікаціям з бізнесом - постійно вдосконалює підходи щодо зручних та доступних інформаційних ресурсів для платників.

Так, інформацію про податкові новини, сервіси, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Сумській області, в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook, Youtube, месенджерів Telegram та Viber.

Долучайтесь до інформаційних ресурсів ДПС України та Головного управління ДПС у Сумській області:

офіціний вебпортал Державної податкової служби України: https://tax.gov.ua/ ;

Faceboook ДПС України: factbook.com/TaxUkraine;

Youtube ДПС України: youtube.com/TaxUkraine ;

Telegram ДПС України: t.me/tax_gov_ua ;

Субсайт ГУ ДПС у Сумській області: https://sumy.tax.gov.ua;

Faceboook ГУ ДПС у Сумській області:

https://www.facebook.com/tax. sumy.

Комунікаційна платформа.

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширює можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

Для оперативного вирішення питань бізнесу в Головному управлінні ДПС у Сумській області діє Комунікаційна податкова платформа. Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, платниками податків.

Для забезпечення ефективного зворотного зв'язку ми створили окрему електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Отже, якщо у вас є питання - надішліть на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення.

Для підвищення ефективності розгляду зверненнь рекомендуємо вказувати назву суб’єкта господарювання, (код ЄДРПОУ), ПІБ (РНОКПП) адресу, контактний номер телефону. Також акцентуємо, що звернення має бути підписане заявником.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку.