001.jpg

23 лютого у Сумській торгово-промисловій палаті відбудеться Практичний семінар «Ефективний вихід на зовнішні ринки. Сучасні методики на прикладі Європи та Азії».

Захід організовано передусім для підприємств-експортерів або тих, що бажають вийти на міжнародні ринки.  На теми, які зазначені у назві семінару, з учасниками говоритиме спікер Клубу експортерів України, керуючий партнер компанії «OUTVED» – експерт з побудови схем роботи ЗЕД, експортних продаж, міжнародної логістики, зовнішньоекономічної діяльності Михайло ЛЕСНЯК.

Під час семінару учасники дізнаються, як організувати системні експортні продажі, без яких документів не можна організувати зовнішньоекономічну діяльність компанії, що слід врахувати на кожному етапі угоди, як побудувати оптимальну схему роботи.

 

Також можна буде самостійно оцінити всі завдання, які стоять на шляху до зовнішніх ринків, доцільність експорту на конкретні ринки і заздалегідь спланувати кожен етап, використовуючи всі сучасні можливості та інструменти.

Семінар триватиме протягом 8 годин, з 10.00 до 18.00, за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7а. Реєстрація розпочнеться о 09:30.

Для членів ТПП участь безкоштовна. За детальною інформацією звертатися до Сумської ТПП за тел.: (0542) 77-07-67 (электронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Програма семінару