002.jpg

Сумська міська рада оголошує конкурс на участь у щорічному рейтингу «Золота перлина» на визначення кращих суб’єктів малого підприємництва м. Суми, присвячений Дню підприємця, який відзначається в першу неділю вересня.

Рейтинг «Золота перлина» проводиться за наступними номінаціями:

  • «Краща фізична особа - підприємець у сфері виробництва».
  • «Краща фізична особа - підприємець у сфері торгівлі».
  • «Краща фізична особа - підприємець у сфері обслуговування».
  • «Краще мале підприємство у виробничій сфері».
  • «Краще мале підприємство у сфері торгівлі».
  • «Краще мале підприємство у сфері обслуговування».
  • «Кращий молодий підприємець».
  • «Краща жінка – підприємець».

Організацію проведення конкурсу покладено на управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради (далі – організатор конкурсу).

Нагородження переможців, визначених за результатами рейтингу, відбудеться під час проведення урочистостей до Дня підприємця. Про місце проведення святкових заходів буде повідомлено додатково.

У рейтингу можуть брати участь фізичні особи - підприємці та малі підприємства, які:

  1. Зареєстровані в установленому порядку.
  2. Відповідають критеріям віднесення до суб’єктів малого підприємництва згідно з чинним законодавством.
  3. На дату подання заявки на участь у конкурсі здійснюють господарську діяльність не менше двох років.
  4. Не мають заборгованості із заробітної плати, виплат до бюджетів усіх рівнів.
  5. Забезпечили у попередньому році виплату заробітної плати працівників не менше середньої по області у відповідній галузі (за даними державних органів статистики).

До участі у конкурсі не допускаються фізичні особи - підприємці та малі підприємства, які:

  1. Не відповідають вищевказаним вимогам;
  2. Визнані банкрутами.
  3. Відносно яких порушено справу про банкрутство.
  4. Перебувають на стадії ліквідації.
  5. Надали недостовірну інформацію про діяльність підприємства (фізичної особи-підприємця) відповідно до п. 9 заявки на участь у щорічному рейтингу «Золота перлина» на визначення кращих суб’єктів малого підприємництва до Дня підприємця у м. Суми.
  6. Є членами конкурсної комісії або їх близькими родичами.

Заявки для участі в конкурсі подаються організатору конкурсу претендентами протягом 30 днів з дня публікації оголошення про початок проведення конкурсу.

 

Зразок заявки

 

Документи можуть надаватись особисто до управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради або надсилатись рекомендованим листом на адресу організатора конкурсу: 40000, м. Суми, вул. Горького, 21, кабінет № 204 та № 206.

Відповідальні за проведення конкурсу – начальник управління підприємництва та споживчого ринку Дубицький О.Ю. (тел. 700-656), головний спеціаліст управління підприємництва та споживчого ринку Мареха Л.Д.

У разі подання документів безпосередньо претендентом заявка завіряється:

Для малих підприємств – підписом керівника та печаткою підприємства.

Для фізичних осіб-підприємців – особистим підписом претендента та печаткою (у разі її наявності). Подані документи перевіряються відповідальними працівниками організатору конкурсу та, у разі відповідності переліку документів встановленим вимогам, реєструються в день їх надходження у відповідному журналі. У разі невідповідності переліку документів встановленим вимогам документи не реєструються та повертаються претенденту з наданням відповідних роз’яснень.

Організатор конкурсу перевіряє показники претендентів на відповідність вимогам до учасників конкурсу та приймає рішення щодо допуску претендента до конкурсного відбору або відмову у прийнятті заявки до розгляду.

У разі невідповідності показників претендентів встановленим вимогам організатор конкурсу протягом п’яти днів з дати реєстрації направляє учаснику вмотивований лист-відмову у прийнятті заявки до розгляду. Заявка разом із копією листа-відмови зберігається в організатора конкурсу.

Суб’єкт господарювання, який отримав відмову у прийнятті заявки до розгляду, має право протягом наступних трьох днів (але не пізніше граничного терміну подання документів для участі у конкурсі) повторно подати заявку на участь у конкурсі після виправлення всіх недоліків.