003.jpg

17 грудня відбудеться публічний захист проєктів (програм, заходів) інститутів громадянського суспільства у сфері розвитку громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету на 2020 рік.

Таке рішення було ухвалене членами конкурсної комісії у рамках І етапу конкурсу, яке провів перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО минулої п’ятниці.

Директор Департаменту комунікацій та інформаційної політики Антоніна КОХАН підкреслила, що у нашому місті такий відбір ініціатив ІГС у сфері розвитку громадянського суспільства відбувається вперше відповідно до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства, затвердженої торік.

Усього на конкурс було подано 12 ініціатив від 8 громадських об’єднань. Усього на фінансування таких програм у міському бюджеті 2020 року передбачене 200 тис. грн., тоді як очікуване фінансування за поданими кошторисами - втричі більше.

Під час обговорення поданих матеріалів члени конкурсної комісії підтвердили, що усі вони відповідають вимогам, передбаченим Порядком проведення міського конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених ІГС, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету.

У підсумку конкурсна комісія ухвалила допустити усі подані проєкти до ІІ етапу відбору (відкритий захист конкурсних пропозицій)  та провести такий 17 грудня о 14:00 у каб. 59 (перенесено до Агенції промоції "Суми").