006.jpg

Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

Коротко про проект
Проект USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) працює над формуванням належного правового поля децентралізаційної реформи в Україні, збільшення ресурсів місцевого самоврядування та здатності громад ними ефективно розпоряджатись, збільшення спроможності та професійного рівня усіх долучених до реформи груп.

Учасниками стануть команди (бібліотека + партнерська громадська організація), які виявлять зацікавленість у подальшій співпраці з IREX, та пройдуть процес погодження робочих планів та бюджетів для проведення заходів в рамках проекту.

Підтримка від IREX
IREX надасть:
- всебічну інформаційну підтримку своїм партнерам задля підвищення їх обізнаності та впровадження діяльності в громадах (наповнення Facebook групи (IREX-PULSE);
щотижневі дайджести новин, надіслані електронною поштою; візуалізація даних та
інфографіка; вебінари на різні тематики);
- інформаційні матеріали для використання під час проведення заходів та розповсюдження у громадах серед мешканців;
- грантову підтримку для кожної команди (ГО+бібліотека), що мають бути використані на проектну діяльність
- консультації спеціаліста з проведення соціологічних досліджень та аналізу даних.

Що очікується
Бібліотеки та громадські організації проведуть щонайменше чотири спільні заходи з залученням громадян до реалізації реформи місцевого самоврядування за участі активістів (групи підтримки реформ (ГПР) протягом квітня-серпня 2018 року.

Задля ефективної співпраці, за два тижні до дати подачі заявок, команда IREX проведе відкриту зустріч із своїми партнерами у режимі вебінару. Під час цієї зустрічі, бібліотекарі та представники ГО матимуть можливість отримати відповіді на свої запитання від менеджера та координатора програми, спеціаліста з соціологічних досліджень, менторів прес-клубів.

Вебінар відбудеться - 15 лютого 2018 року о 14:00.

Для участі в конкурсі необхідно до 01 березня 2018 року включно подати пакет наступних документів:
• Одну спільну форму (бібліотека + ГО) заявки на участь;
• Розроблений робочий план по проведенню мінімум чотирьох інформаційних заходів з залучення громадян до процесу реформи місцевого самоврядування;
• Подготовлений бюджет на проведення щонайменше чотирьох інформаційних заходів з теми децентралізації;
• Письмове підтвердження від керівника ГО щодо актуальної назви ГО, уповноваженого підписанта та юридичну адресу організації;
• Скановану копію довідки з банку громадської організації про відкритий рахунок.

Заявки приймаються виключно електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  з темою ЗАЯВКА_ПУЛЬС_Ваша ГО_населений пункт до 01 березня 2018 року включно.

За додатковою інформацією потрібно звертатися до координатора проекту Тетяни Дементьєвої: (044) 537 06 04, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Результати відбору будуть повідомлені учасникам електронною поштою до 16 березня 2018 року.

Увага! Розглядатимуться заявки тільки від команд з попереднім досвідом співпраці у проекті ПУЛЬС.

Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Асоціацією міст України (АМУ), Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Дедлайн - 1 березня 2018 року.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1BD1z4ENLOCnrphks7y9R-g4ZNhEGAzGZ.