0010.jpg

Громадянське суспільство проживає період викликів. Ви прагнете розвитку вашої організації, покращення управлінських можливостей або підвищення ефективності у зборі коштів та спілкуванні з зовнішнім світом? Подайте заявку на 5-й щорічний воркшоп для керівників громадських організацій, що відбудеться у Варшаві 27-31 травня 2019 року.

Мета семінару полягає в тому, щоб надати можливість окремим представникам громадянського суспільства зміцнити свої внутрішні експертизи, управлінські здібності та потенціал для життєспроможності організації, вміння взаємодіяти як із широкою громадськістю, так і з іншими стейкхолдерами, а також сприяти налагодженню міжнародних зв’язків. Семінар структуровано навколо презентацій відомих експертів та подальших інтерактивних дискусій у малих групах та сесій із запитань та відповідей.

Детальна програма та більше інформації про захід – на сайті Fundacja Edukacja dla Demokracji

Кінцевий термін подання заявки – понеділок, 18 лютого 2019 року, CEST 23:59. Анкету потрібно надіслати Tadeusz Rudzki за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з темою ‘Application’. Всі заявники отримають відповідь до 8 березня.

Application form

Call for application (PDF)