001.jpg

Інформація про проведення та результати засідань Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені та пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Станом на 9 червня 2023 року по Сумській міській територіальній громаді подано 34 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». З них 15 заявників раніше не зверталися до виконавчих органів Сумської міської ради із заявою щодо проведення обстеження пошкодженого майна. Щодо 4 пошкоджених об’єктів Комісія доручила Департаменту інфраструктури міста укласти договір з фахівцями, що мають відповідну кваліфікацію, на проведення технічного обстеження.
Станом на 28 червня 2023 року по Сумській міській територіальній громаді подано 38 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто 29 заяв. За результатом розгляду прийнято рішення надати компенсацію 19 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 10 заявникам.
Станом на 10 липня 2023 року по Сумській міській територіальній громаді подано 39 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 10.07.2023, комісією розглянуто 4 заяви. За результатом розгляду прийнято рішення надати компенсацію 2 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам. З різних підстав залишаються зупиненими 5 заяв.

Станом на 17 липня по Сумській міській територіальній громаді подано 47 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 17 липня 2023 року, комісія розглянула 3 заяви та прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи комісії з 47 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 24 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 12 заявам;
  • на розгляді – 11 заяв, з яких розгляд 7 заяв зупинено з різних підстав.

Станом на 27 липня по Сумській міській територіальній громаді подано 51 заяву про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 27 липня 2023 року, комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи комісії з 51 заяви, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 27 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 13 заявам;
  • на розгляді – 11 заяв, з яких розгляд 7 заяв зупинено з різних підстав.

Станом на 8 серпня по Сумській міській територіальній громаді подано 69 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 8 серпня 2023 року, комісія розглянула 9 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 8 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи комісії з 69 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 35 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 14 заявам;
  • на розгляді – 20 заяв, з яких розгляд 7 заяв зупинено з різних підстав.

Станом на 16 серпня по Сумській міській територіальній громаді подано 78 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 16 серпня 2023 року, комісія розглянула 9 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 5 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 4 заявникам.

З початку роботи комісії з 78 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 40 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 18 заявам;
  • на розгляді – 20 заяв, з яких розгляд 7 заяв зупинено з різних підстав.

Станом на 29 серпня по Сумській міській територіальній громаді подано 89 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 29 серпня 2023 року, комісія розглянула 16 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 10 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 6 заявникам.

З початку роботи комісії з 89 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 50 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 24 заявам;
  • на розгляді – 15 заяв, з яких розгляд 2 заяв зупинено з різних підстав.

Заявники отримали компенсації для відновлення пошкоджених об’єктів нерухомого майна на суму 2 млн. 166 тис. 991 гривень.

 

Станом на 5 версня по Сумській міській територіальній громаді подано 92 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 5 вересня 2023 року, комісія розглянула 8 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 10 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 6 заявникам.

З початку роботи Комісії з 92 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 58 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 24 заявам;
  • на розгляді – 10 заяв, з яких розгляд 3 заяв зупинено з різних підстав. 

Станом на 19 вересня по Сумській міській територіальній громаді подано 115 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 19 вересня 2023 року, Комісія розглянула 14 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 12 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам.

З початку роботи Комісії з 115 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 70 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 26 заявам;
  • на розгляді – 19 заяв, з яких розгляд 2 заяв зупинено з різних підстав.

Станом на 26 вересня по Сумській міській територіальній громаді подано 124 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 26 вересня 2023 року, Комісія розглянула 7 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 6 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 124 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 76 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 27 заявам;
  • на розгляді – 21 заява, з яких розгляд 2 заяви зупинено з різних підстав.

Станом на 26 вересня по Сумській міській територіальній громаді отримали виплати за програмою «єВідновлення» 43 особи, 7 особам компенсація нарахована, але ще не виплачена. Загальна сума виплачених коштів становить 2 923 580 грн.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 9 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 26 вересня 2023 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення відмовити у наданні компенсації 2 заявникам.

Станом на 3 жовтня по Сумській міській територіальній громаді подано 131 заяву про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії РФ, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 3 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 8 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 7 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 9 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 3 жовтня, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення відмовити у наданні компенсації заявнику.

Станом на 10 жовтня по Сумській міській територіальній громаді подано 134 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 10 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 15 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 14 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 134 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 97 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 29 заявам;
  • на розгляді – 8 заяв.

Станом на 10 жовтня по Сумській міській територіальній громаді отримали виплати за програмою «єВідновлення» 67 осіб, 5 особам компенсація нарахована, але ще не виплачена. Загальна сума виплачених коштів становить 3895564,25 грн.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 9 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. Станом на 10 жовтня 2023 року розгляд 1 заяви зупинено, по 3 заявам Комісія прийняла рішення відмовити у наданні компенсації.

Станом на 17 жовтня по Сумській міській територіальній громаді подано 140 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 17 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 14 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 17 жовтня, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявникам.

Станом на 24 жовтня по Сумській міській територіальній громаді подано 149 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 24 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.
З початку роботи Комісії з 149 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 103 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 30 заявам
  • на розгляді – 16 заяв.

Станом на 24 жовтня 2023 року по Сумській міській територіальній громаді за програмою «єВідновлення» виплачено компенсацій на загальну суму 4 млн. 887 тис. грн.
Також по Сумській міській територіальній громаді подано 14 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 24 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення відмовити у наданні компенсації заявнику.

З початку роботи Комісії з 14 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 4 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 4 заявам
  • на розгляді – 6 заяв, з яких розгляд 1 зупинено.

Станом на 31 жовтня по Сумській міській територіальній громаді подано 157 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 31 жовтня 2023 року, Комісія розглянула 11 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 10 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 157 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 113 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 30 заявам
  • на розгляді – 14 заяв, з яких розгляд 3 заяв зупинено з різних підстав.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 16 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 31.10.2023, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення відмовити у наданні компенсації заявникам.

З початку роботи Комісії з 16 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 4 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 4 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 9 листопада по Сумській міській територіальній громаді подано 160 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 9 листопада 2023 року, Комісія розглянула 8 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 5 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 3 заявникам.

З початку роботи Комісії з 160 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 118 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 33 заявам
  • на розгляді –  9 заяв, з яких розгляд 3 заяв зупинено з різних підстав.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 18 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 9 листопада 2023 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявникам.

З початку роботи Комісії з 18 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 6 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 4 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 14 листопада по Сумській міській територіальній громаді подано 162 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 14 листопада 2023 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 2 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 162 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 120 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 34 заявам
  • на розгляді –  8 заяв, з яких розгляд 3 заяв зупинено з різних підстав.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 19 заяв про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 14 листопада 2023 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявникам.

З початку роботи Комісії з 19 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 8 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 3 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 21 листопада по Сумській міській територіальній громаді подано 165 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 21 листопада 2023 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 165 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 123 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 35 заявам
  • на розгляді –  7 заяв, з яких розгляд 2 заяв зупинено з різних підстав.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 21 заяву про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 21 листопада 2023 року, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявнику.

З початку роботи Комісії з 21 заяви про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 9 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 4 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 28 листопада по Сумській міській територіальній громаді подано 168 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 28 листопада 2023 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 2 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 168 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 125 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 36 заявам
  • на розгляді –  7 заяв, з яких розгляд 2 заяв зупинено з різних підстав.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 22 заяви про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 28 листопада 2023 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявнику.

З початку роботи Комісії з 22 заяви про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 12 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 2 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 5 грудня по Сумській міській територіальній громаді подано 170 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 5 грудня 2023 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 2 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 170 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 127 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 37 заявам
  • на розгляді –  6 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Загалом заявникам нараховано 9 млн. 843 тис. грн. компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна з використанням послуги «єВідновлення».

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 26 заяви про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 5 грудня 2023 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсації заявнику.

З початку роботи Комісії з 26 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 16 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 8 заявам
  • на розгляді – 2 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 12 грудня по Сумській міській територіальній громаді подано 172 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 12 грудня 2023 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 2 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 172 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 129 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 38 заявам;
  • на розгляді – 5 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

На цей час заявникам виплачено 9 млн. 871 тис. 983 грн. компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна з використанням послуги «єВідновлення».

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 29 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 12.12.2023, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 29 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 19 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 9 заявам;
  • на розгляді – 1 заява, розгляд якої зупинено.

Станом на 19 грудня по Сумській міській територіальній громаді подано 174 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 19 грудня 2023 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи Комісії з 174 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 133 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 38 заявам;
  • на розгляді – 3 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Станом на 4 січня по Сумській міській територіальній громаді подано 180 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 4 січня 2024 року, Комісія розглянула 7 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 5 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам.

З початку роботи Комісії з 180 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 138 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 39 заявам (щодо однієї із заяв, за якою раніше було прийнято рішення про відмову у наданні компенсації у зв’язку з незабезпеченням заявником доступу до квартири, комісія прийняла рішення про надання компенсації після надання доступу до об’єкту нерухомого майна для складання чек-листа)
  • на розгляді – 3 заяви.

На цей час заявникам нараховано компенсацію для відновлення об’єктів нерухомого майна з використанням послуги «єВідновлення» у сумі 10 788 675 грн., виплачено – 9 553 665 грн.

Станом на 16 січня по Сумській міській територіальній громаді подано 184 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 16 січня 2024 року, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявнику.

З початку роботи Комісії з 184 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 139 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 39 заявам
  • на розгляді – 6 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 35 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 16 січня 2024 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення одному із заявників надати компенсацію, іншому - відмовити.

З початку роботи Комісії з 35 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 20 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 10 заявам
  • на розгляді – 5 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Станом на 30 січня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 187 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії РФ, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 26 січня 2024 року, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявнику. На засіданні, яке було проведено онлайн 30 січня 2024 року, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявнику.

З початку роботи Комісії з 187 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 141 заяві
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 39 заявам
  • на розгляді – 7 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 39 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 26 січня 2024 року, Комісія розглянула 8 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 5 заявникам, відмовити у наданні компенсації по 3 заявам.

З початку роботи Комісії з 39 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 25 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 13 заявам
  • на розгляді – 1 заява, розгляд якої зупинено

Станом на 6 лютого 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 189 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії РФ, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 6 лютого 2024 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 189 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 144 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 40 заявам
  • на розгляді – 5 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 43 заяви про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 6 лютого 2024 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи Комісії з 43 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 28 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 13 заявам
  • на розгляді – 2 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено

 

Станом на 15 лютого 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 193 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 15 лютого 2024 року, Комісія розглянула 5 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам.

З початку роботи Комісії з 193 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 147 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 42 заявам;
  • на розгляді – 4 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 44 заяви про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 15.02.2024, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи Комісії з 44 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 30 заявам;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 13 заявам;
  • на розгляді – 1 заява, розгляд якої зупинено.

Станом на 27 лютого 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 198 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 27 лютого 2024 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 1 заявнику, іншому - відмовити.

З початку роботи Комісії з 198 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 148 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 43 заявам
  • на розгляді – 7 заяв

 

Станом на 05 березня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 202 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 05 березня 2024 року, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 202 заяви, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 151 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 44 заявам
  • на розгляді – 7 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 45 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 05.03.2024, Комісія розглянула 1 заяву, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявнику.

З початку роботи Комісії з 45 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 31 заяві;
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 13 заявам;
  • на розгляді – 1 заява, розгляд якої зупинено.

У лютому 2024 року Комісією було вжито заходи щодо встановлення фактів цільового використання компенсації, наданої з метою придбання будівельної продукції для проведення ремонту за кожним видом ремонтних робіт, визначених у чек-листі. При цьому здійснювалися огляди об’єктів, на яких проводилися ремонтні роботи. 

За результатом кінцевої перевірки факту цільового використання коштів на об’єкті нерухомого майна, де було завершено ремонтні роботи, Комісією підтверджено факт цільового використання коштів компенсації. 

За результатом перевірки факту цільового використання коштів на 2 об’єктах нерухомого майна, власники яких подали повідомлення про завершення проміжного етапу ремонтних робіт, Комісією підтверджено факт цільового використання коштів компенсації. Ці власники отримають залишок суми компенсації, який становить 30 % від загальної суми, для завершення ремонтних робіт.

Станом на 12 березня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 222 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 12 березня 2024 року, Комісія розглянула 3 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи Комісії з 222 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 154 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 44 заявам
  • на розгляді – 24 заяви, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Станом на 19 березня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подана 231 заява про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 19 березня 2024 року, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 1 заявнику, іншому – відмовити у наданні компенсації.

З початку роботи Комісії з 231 заяви, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 155 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 45 заявам
  • на розгляді – 31 заява, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Станом на 25 березня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подана 239 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 25 березня 2024 року, Комісія розглянула 13 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 10 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 3 заявникам.

З початку роботи Комісії з 239 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 165 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 48 заявам
  • на розгляді – 26 заява, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Станом на 2 квітня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 251 заяву про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 2 квітня 2024 року, Комісія розглянула 20 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 18 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам.

З початку роботи Комісії з 251 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 183 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 50 заявам
  • на розгляді – 18 заява, з яких розгляд 1 заяви зупинено

Загальна сума виплат за 2024 рік становить 15002196,59 грн., з нараховано 412656,94 грн. компенсації, погоджено виплату – 1089539,65 грн.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 63 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 2 квітня 2024, Комісія розглянула 4 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 3 заявникам, відмовити у наданні компенсації 1 заявнику.

З початку роботи Комісії з 63 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 34 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 14 заявам
  • на розгляді – 15 заяв, з яких розгляд 1 зупинено

Станом на 9 квітня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 260 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 9 квітня 2024 року, Комісія розглянула 13 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 12 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 1 заявнику.
З початку роботи Комісії з 260 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 195 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 51 заяві
  • на розгляді – 14 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 67 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 09.04.2024, Комісія розглянула 2 заяви, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію заявникам.

З початку роботи Комісії з 67 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 36 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 14 заявам
  • на розгляді – 17 заяв, з яких розгляд 1 зупинено.

Станом на 16 квітня 2024 року по Сумській міській територіальній громаді подано 270 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». На засіданні, яке відбулося 16 квітня 2024 року, Комісія розглянула 10 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 8 заявникам, відмовити у наданні компенсації – 2 заявникам.

З початку роботи Комісії з 270 заяв, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 203 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 53 заявам
  • на розгляді – 14 заяв, з яких розгляд 1 заяви зупинено.

Також по Сумській міській територіальній громаді подано 70 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. На засіданні, яке відбулося 16 квітня 2024року, Комісія розглянула 13 заяв, за результатом чого прийняла рішення надати компенсацію 12 заявникам, 1 заявнику – відмовити у наданні компенсації.

З початку роботи Комісії з 70 заяв про надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, які надійшли:

  • прийнято рішення про надання компенсації по 48 заявам
  • прийнято рішення про відмову у наданні компенсації по 15 заявам
  • на розгляді – 7 заяв.