005.jpg

Інформація про роботу комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення соціальної допомоги та прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика.

Виходячи з конкретних обставин, що склалися у сім’ях громадян, департаментом проводиться прийом заяв і документів для призначення житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та заяв про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика і забезпечується їх підготовка для розгляду на засіданні комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення соціальної допомоги та прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика.

Станом на 01.12.2017 проведено 38 засідань комісії, розглянуто 5824 справи, в т. ч. з питань призначення житлової субсидії – 5677 та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям – 147. Відповідно до рішень комісії призначено соціальну допомогу 5554 сім’ї, відмовлено у призначенні допомоги 223 сім’ям, 47 заяв громадян залишено без розгляду.

З 18.10.2017 розглянуто 219 заяв громадян, які звернулися з питання перерахування частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального щодо подовження строку її розгляду у зв’язку з наявністю поважних причин.

Згідно з рішеннями комісій по 218 заявах надано дозвіл перерахувати частину невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення та 1 заяву залишено без розгляду.